2019 – Senja (winter)

Het noorderlicht, het stond hoog, ik kan wel zeggen als enige, bovenaan mijn bucketlijst. In 2017 maakte ik een fantastische winterreis naar IJsland (klik hier voor de foto’s), alleen helaas, geen noorderlicht. In maart 2019 ging ik voor de herhaling, naar Senja in het hoge noorden van Noorwegen. De eerste twee dagen hadden we sneeuw, en nog eens heel veel sneeuw, wat fotograferen lastig maakte en de kansen op noorderlicht drastisch verkleinden. In de loop van de week verbeterden de omstandigheden en werd mijn droom werkelijkheid, de noorderlicht-show ging aan, en hoe!!! Ik heb met open mond staan kijken, dit overtrof mijn stoutste verwachtingen. De foto’s zijn slechts een flauwe weergave van de werkelijke beleving.

Geniet mee van deze mooie reis in onderstaande fotogalerij