Dagje Diergaarde Blijdorp

Op zondag 2 oktober hadden wij ons jaarlijks familie-uitje. Dit doen we in plaats van verjaardagen vieren, moederdag, vaderdag etc. Dit jaar hebben we een bezoek gebracht aan Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Het was lang geleden, wij waren er voor het laatst in 2003. Er is in die tussentijd veel, te goede van de dieren, veranderd. Natuurlijk gaat mijn fotocamera mee op zo’n dagje uit, maar ik vind het in zo’n dierentuin nog knap lastig om te fotograferen. Spiegelend glas en tralies zijn regelmatig spelbreker, en daarbij hadden wij ook nog eens slecht weer. Af en toe een fel waterig zonnetje en vaak een flinke bui. En, het was druk! Met name bezoekers jonger dan 6 jaar waren in grote getalen aanwezig. Enfin, zie er dan maar iets van te fotograferen. Onderstaand een kleine impressie.

2 gedachten over “Dagje Diergaarde Blijdorp

  1. Een mooie serie van een leuk bezoek aan Blijdorp. In mijn jeugd daar vaak geweest, woonde er vlakbij en ook nog vlakbij op school gezeten. We hadden altijd in de diergaarde tekenles. Een paar jaar terug ook weer eens geweest en inderdaad hebben de dieren nu een veel betere accommodatie.

  2. Mooie serie van Blijdorp,ik ben er al een tijd niet geweest,mijn laatste bezoek was toen de ijsbeertjes nog klein waren….
    En ik zie nu dat het grote ijsberen zijn geworden. De prairiehondjes blijven superleuk en fotogeniek,en ik vind dat jij de reptielen er geweldig mooi op hebt staan.
    De kleine panda is ook een van mijn favoriete bewoners van deze dierentuin.
    groetjes Ghita

Een reactie plaatsen