Steampunk en meer in Scheveningen

Al een tijdje ben ik lid van een fotogroep. Tot op heden bleef mijn ‘deelname’ beperkt tot het af en toe posten van een foto in de Facebookgroep en een like of commentaar op foto’s van andere leden. Het kwam er niet van om een keer mee te gaan met één van de fotoactiviteiten van de groep. Vorige week is daar verandering in gekomen. Met een aantal leden zijn we naar Scheveningen geweest, om daar de jaarlijkse Steampunk Victorian Walk te fotograferen.

Voor dat deze wandeling begon, was er nog tijd om even de pier op te gaan, de boulevard, of het strand. Na enig twijfelen koos ik het strand. Het was, na de hele zomer in de natuur te hebben rond gehangen met de macrolens, weer even wennen. Het was druk en het licht was hard. Uiteindelijk kon ik toch een paar leuke foto’s maken:

Rond de middag was het tijd om terug te gaan naar de boulevard en kwamen de mensen die aan de wandeling mee deden naar buiten. Wat waren ze allemaal prachtig aangekleed, ik werd er meteen helemaal vrolijk van. Alleen….. een fatsoenlijke foto maken was hier nog wel een ding. Knetterhard zonlicht, rommelige achtergrond en grote drukte…. Maar aan de andere kant, het is wat het is! Onderstaand een selectie uit vele foto’s: