Jaaroverzicht 2016

Het jaar 2016 is omgevlogen, en dus is het weer tijd voor een jaaroverzicht. Ik heb 12 foto’s uitgekozen, soms de mooiste foto van een bepaalde maand, en in andere gevallen een foto waaraan ik een goede herinnering heb. Mijn hart ligt weliswaar bij de natuurfotografie, maar 2016 bracht mij ook andere projecten. Ik fotografeerde voor ‘t eerst een bruiloft, en ook het muzikale gezin van een goede vriendin heb ik op de foto gezet. Nieuwe uitdagingen die ik super leuk vond en waar ik tevreden op terug kijk. Ik vraag jullie niet om de mooiste foto te kiezen, geniet gewoon lekker mee.

Verder wil ik iedereen bedanken voor alle bezoekjes aan mijn blog en alle reacties. Ik hoop jullie in 2017 ook weer tegen te komen.

Ik wens jullie allen een spetterend, fotogeniek en gezond 2017.

 

8 gedachten over “Jaaroverzicht 2016

 1. Hoi Annemarie,
  Ik ga geen mooiste fot uitkiezen,hoor, maar die van de bosanemoontjes en de creatieve paddestoeltjes zijn wel mijn favorieten. Verder een lekker afwisselend jaaroverzicht. Goed dat je ook af en toe eens wat anders probeert dan natuurfotografie (doe ik ook). Verandering van spijs doet eten en het gaat je goed af.
  Een leuke jaarwisseleling en een voorspoedig en vooral gezond 2017 met weer veel fotomomenten. Groetjes, Dick.

 2. Een prachtig jaaroverzicht Annemarie, waarin je interesse in verschillende soorten fotografie mooi uitkomt. Ik hoop dat je ook in 2017 veel mooie fotomomenten zult beleven.

  Gr. René

 3. Mooi overzicht, en ik zie bij jou ook een boomkikkertje in de varens, die heb ik ook in mijn overzicht.
  Verder vind ik foto 1 erg mooi en de reekalf op het heitje heel bijzonder en vertederend, dat moet een geweldig moment zijn geweest.
  De bosanemoontjes en de creatieve paddo foto spreken mij heel erg aan, dat zijn echte blikvangers.
  Op naar 2017, met weer veel nieuwe mooie foto / natuur momenten
  groetjes Ghita

 4. Een heel mooi overzicht Annemarie.
  Jij hebt je wel beperkt tot 1 foto van de maand en ik dit keer niet.
  Leuk te lezen dat je nieuwe uitdagingen qua fotograferen zo goed bevallen.
  Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en alle goeds en moois voor 2017.

  Groetjes, Helma

 5. Hoi Annemarie,
  Allereerst de beste wensen voor jou en je naasten in 2017. Je hebt een mooie en gevarieerde terugblik gegeven op 2016. Een voorkeur voor een foto uitspreken is meestal een persoonlijke voorkeur en die keus heb je zelf al gemaakt. Bedankt voor de bezoekjes die je op mijn blog gedaan hebt. Ik wens je nog veel creativiteit op het gebied van fotograferen.
  Groet, Kees

 6. Hoi Annemarie,
  een mooie serie met een rijke variatie laat je hier zien. Leuk dat je ook fotoshoots doet; is weer een heel andere manier om met fotografie bezig te zijn. Het muzikale gezin tussen de bloembollen is een kleurrijke plaat zo.
  Voor 2017 wen ik je alle goeds en natuurlijk weer veel mooie fotomomenten.
  Hartelijke groet, Corrie

 7. Hallo Annemarie, Nou ik heb meegenoten van dit prachtige jaaroverzicht. Een fraaie selectie. Voor 2017 wens ik je alle goeds en dat het nieuwe jaar je weer veel bijzondere foto momenten mag geven.
  Groeten,
  Roos

 8. Je website ziet er prachtig uit, Annemarie. Ik heb genoten van je overzicht van 2016. Zo mooi! Alhoewel het niet de bedoeling is om bepaalde foto’s “voor te trekken” kan ik het toch niet laten om je bosanemoontjes en het boomkikkertje te noemen. Jaloersmakend mooi! Leuk dat je ook andere projecten doet. Ik doe ze zo nu en dan en verwonder me er over hoeveel plezier die dan ook weer geven. Het is wel laat, maar toch nog de beste wensen voor 2017. Groetjes, Joke

Een reactie plaatsen