Bosanemoontjes 2017

Tsja, het is blijkbaar anno 2017 “not done”, afgezaagd, te vaak vertoond, etc. etc. Daar zal best een kern van waarheid inzitten, maar ze blijven fotogeniek, de Bosanemoontjes.

Afgelopen woensdag heb ik een workshop macrofotografie gevolgd, bloemetjes fotograferen op een schilderachtige manier, creatief, vanuit een ander standpunt, daar ging het om. En stomtoevallig of misschien ook niet in deze tijd van het jaar, de Bosanemoontjes waren prachtige fotomodellen. Ik heb er van genoten om al “buikschuivend” op zoek te gaan naar een compositie die toch net even anders of creatiever is, en met een goede leermeester en leuke mede-fotografen er bij is dat volgens mij prima gelukt. Hieronder de resultaten:

 

5 gedachten over “Bosanemoontjes 2017”

 1. Hoi Annemarie,
  niks mis met zo’n workkshop want je foto’s zijn inderdaad heel mooi en schilderachtig.
  En wat maakt het uit als iets al 100 keer is langsgekomen!@!! het gaat erom wat jij fotografeert en wilt laten zien.

  Groetjes,
  Helma

 2. Hoi Annemarie,
  Die workshop heeft wel resultaat gehad, want je laat hier een paar knappe platen zien. Zo zou ik het ook wel willen. Misschien is een workshop macro ook wel wat voor mij.
  En voor wat betreft het onderwerp. Iedereen heeft zijn favoriete thema’s en onderwerpen. Dat moet natuurlijk ook zo blijven. Vanzelfsprekend is het wel de moeite waard om er eens met andere ogen naar te kijken.
  Prettig paasweekend, Kees

 3. Jaja Annemarie, zo hoort het! Dit zijn de plaatjes die je graag maakt. Erg goed gelukt. Dat was dus een leerzame workshop. Wel jammer dat bosanemoontjes nu niet meer ‘mogen’, net nu het zo lekker gaat ;=} Gewoon niks van aantrekken en doen wat je zelf leuk vindt. Anders kan je straks toch helemaal niks meer…
  Groetjes, Dick

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.