Bosanemoontjes 2018

Het is weer de tijd van het jaar, de Bosanemoontjes bloeien. Bij mij in de buurt kun je die het mooist fotograferen in het park rondom Landgoed-Kasteel Oud Poelgeest. Gisteren ben ik daar met een vriendin heen geweest. We waren bij lange na niet de enige fotografen, dit park is echt een hotspot. Maar gelukkig bloeien er Bosanemoontjes (en andere Stinzenplanten) genoeg en hoefden we elkaar niet in de weg te lopen. Ik moest er weer even inkomen, het is altijd even zoeken naar compositie en licht. Maar na een tijdje had ik het weer te pakken en kon ik met een paar mooie plaatjes huiswaarts. Misschien is het onderwerp Bosanemoontjes niet heel origineel, maar voor mij is het genieten om even lekker op mijn buik tussen deze fotogenieke bloemetjes te liggen.

2 gedachten over “Bosanemoontjes 2018”

  1. Ha Annemarie,
    je laat hier zien waaróm die bosanemoontjes zo populair zijn: ze laten zich op veel verschillende manieren fotograferen. Je hebt dat heel mooi gedaan.
    En natuurlijk: ze zijn op hun mooist in heerlijk weer, heerlijk om daar dan tussen te gaan liggen.

    Hartelijke groet, Corrie

  2. Ik was van plan de bosanemoontjes dit jaar aan me voorbij te laten gaan, maar als ik deze serie zie, dan weet ik dat nog niet zo zeker. Dus wie weet. Er zitten een paar prachtige plaatjes tussen.
    Groetjes, Dick

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.