Stekels en meer

De laatste maanden zit er een beetje de klad in het bloggen. Fotomateriaal heb ik genoeg, familie-fotoshoot, bruidsreportage, weekend Kopenhagen en een nogal verregende vakantie in Oostenrijk leverden meer dan genoeg fotomateriaal op. Een aantal foto’s zal na de zomer in de galerijen op mijn website komen. Maar ik ga vanaf nu ook weer proberen wat te schrijven over mijn struin- en fotografeeravonturen in de natuur.

Te beginnen bij afgelopen vrijdagavond. Na een drukke werkweek besloot ik nog even een wandeling door de Weerlander Polder te maken. Het is weliswaar maar een klein stukje natuur maar er is genoeg te beleven. Ik zag een Valkje en Visdiefjes, die allen geen zin hadden om op de foto te gaan. Ik ging op een bankje zitten en besloot geduldig te wachten of één van de Visdiefjes nog terug zou komen. Helaas….. Ondertussen genoot ik van de geluiden van de natuur en de rust, en …. viel mijn oog op allerlei ander klein en vooral stekelig spul. Gelukkig had ik mijn camera met macrolens ook meegenomen, en voor ik er erg in had was het anderhalf uur later en ging het zonnetje al onder. Onderstaand een paar foto’s die ik heb gemaakt. Ik kon helaas niet alle namen precies achterhalen. Weet jij het wel? Dan stuur een berichtje of laat een reactie achter op dit blog.

2 gedachten over “Stekels en meer”

 1. Hoi Annemarie,
  Mooie zachte macrofoto’s,met vliegjes waar ik nog nooit van heb gehoord (dansvlieg).
  De nachtvlinders zijn niet zo mijn specialiteit dus ik kan je niet aan de namen helpen,maar je laat zien dat dit toch ook mooie beestjes zijn.

  groetjes Ghita

 2. Soms heb je ook echt geen tijd om te bloggen of geen zin.
  Er zijn ook andere gebeurtenissen dan bloggen en de zomer (welke zomer!!??) maakt ook dat we wat minder achter de pc zitten.
  Leuke foto’s van deze kleine beestjes in het groen.

  Groetjes, Helma

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.