Saal Digital review

“Gefeliciteerd! U bent uitgekozen om een review over een wanddecoratie van Saal Digital te fotograferen, te filmen of te schrijven! Presenteer uw eigen review op een originele manier”.

Dat zijn nog eens leuke e-mails om te krijgen. En dus toog ik aan de slag. De software van Saal Digital was in ieder geval eenvoudig te downloaden dus dat was een goed begin. Vervolgens moest ik bedenken welke foto ik op een wanddecoratie zou willen en wat voor wanddecoratie het moest worden. Ik koos een foto van onze poes Pien. Ten eerste uiteraard omdat het leuk is om een foto van haar aan de muur te hebben. Maar ook was deze foto prima geschikt om te vergelijken. Ik had de foto tweemaal eerder gebruikt, in een digitaal fotoboek en op een kalender (van twee verschillende andere aanbieders van digitale fotoproducten). Ofschoon ik een wanddecoratie op aluminium ook mooi vind, besloot ik toch te kiezen voor canvas, dit om te kunnen vergelijken met een andere foto op canvas die ik recentelijk bij de plaatselijke vakfotograaf heb laten afdrukken.

Het maken en bestellen van de wanddecoratie ging gemakkelijk, ik kreeg keurig een bevestiging die al snel werd gevolgd door een bericht dat mijn bestelling verzonden was. Nou dat was snel! Twee dagen later werd de foto afgeleverd. De bestelling was degelijk en netjes verpakt. Eenmaal de foto uit de verpakking hebben mijn man en ik kritisch gekeken. De foto is mooi geprint, echt scherp en netjes opgespannen. Wat wij een klein minpuntje vonden, is dat er geen bevestigingshaakje op zat. Mijn handige man heeft dat inmiddels geregeld, maar toch.

We hebben de foto opgehangen en mijn enige twijfelpuntje zijn de kleuren. Ze zijn helemaal niet slecht, maar voor mijn gevoel, en als ik het vergelijk met de eerdere, bovengenoemde, afdrukken, dan zijn ze het ook net niet. Met name het bloemetje links boven in de hoek mist net een beetje de frisheid.

Maar alles bij elkaar ben ik dik tevreden. Ik plaats hieronder een foto. Ga niet helemaal af op de kleuren van deze foto want het viel nog niet mee om een foto van een foto te maken.

saal digital

 

1 gedachte over “Saal Digital review”

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.