Waterleidingduinen juli 2019

De maand juli bracht tot afwisselend slecht weer en hele hete dagen. Gelukkig was het ook een aantal ochtenden en avonden prima weer om te wandelen en te fotograferen. Ik heb mijn nieuwe camera nu een paar weken en heb er tot nu toe heel veel plezier van. Alle foto’s in onderstaande galerij zijn gemaakt met mijn Sony A7III en Sony 90mm macrolens.

Natuurlijk zie je vaak soorten die je al eerder hebt gezien. Maar eindelijk dit jaar zag ik de prachtige kleine Eikenpage. Even mocht ik genieten van het blauw bovenop de vleugeltjes, totdat een windvlaag de vlinder onder de bloem waaide. Uiteindelijk wist ik er wel één op de foto vast te leggen. Wat een mooie waarneming.

Het was hoe dan ook weer een genot om lekker rond te banjeren in de natuur, te genieten van de frisse lucht, de geluiden van de natuur en de spelende Damhertenkalfjes (waarvan helaas nog geen foto’s).

2 gedachten over “Waterleidingduinen juli 2019”

 1. Een mooie serie met de juffertjes, libellen en vlinders.
  De eikenpage kon ik vorige week goed fotograferen, maar de vleugels wilden niet open. Dat heb jij toch mooi even meegepakt , dat momentje.
  verder ook erg mooie libellen, de varen vind ik geweldig, daar moet je echt oog voor hebben.
  De mooie foto’s van de st. jacobsvlinder springen er ook uit, maar….dit vlindertje is de st. jansvlinder.
  heerlijk blogje weer.
  groetjes Ghita

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.