Waterleidingduinen Mei 2017

Mei, een heerlijke maand waarin de natuur bijna uit z’n voegen barst. Er groeit en bloeit van alles. Ik heb meerdere keren genoten, mede dankzij mooi weer en lekkere lange avonden. In onderstaande fotogalerij heb ik een overzichtje gemaakt van één en ander wat ik ben tegen gekomen. Geniet maar mee, klik op de eerste foto om de foto’s op ware grootte te kunnen doorbladeren.

5 gedachten over “Waterleidingduinen Mei 2017”

 1. Prachtige serie, met veel afwisseling. De cipreswolfsmelk had ik ook gefotografeerd maar niet helemaal naar wens, de keer daarop was het al niet zo mooi meer, dus iets voor volgend jaar. Inderdaad,, in mei is er gewoon zoveel te zien. Prachtige libellenfoto’s heb je hier, mooi zacht..
  groetjes Ghita

 2. Hoi Annemarie,
  een heel mooi en ook een mooie variatie in deze post.
  In de AWD is ook echt van alles re zien en te beleven.
  Ik ben er nog niet geweest (was geveld door een stevige hernia) maar als ik jou foto’s ziet zou ik er terstond wel weer heen willen.
  Dat Cipreswolfsmelk heb je ook heel mooi en ook sfeervol weten vast te leggen.
  Groetjes, Helma

 3. Lekker gevarieerde serie. Ik ben er dit jaar nog weinig toe gekomen om ook in de AWD te struinen, maar dat komt wel weer. Blaasjekruid heb ik nog nooit gezien daar en ook Sony DSC niet :P. Wel ben ik even kort bezig geweest met de Cipreswolfsmelk. Daarvoor moet ik zeker nog eens terug, binnenkort, want is leuk spul (staat overigens ook in Leyduin)
  Groetjes, Dick

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.